Andre verktøy

Det finnes mange gode verktøy for ledertrening av både ansatte og frivillige som vi både anbefaler og kan hjelpe dere i gang med. Les mer under for en oversikt:

ungLederNorge er et ledertreningsprogram for nye og unge ledere utarbeidet av Misjonssambandet ung. Programmet ligger tilgjengelig for alle på ungleder.no. Nettsiden er grundig utarbeidet og lagt til rette med 21 ulike temasamlinger og videoundervisning til hver samling og ferdig utarbeidet gruppeopplegg klar til bruk. ungLederNorge er først og fremst laget for ungdom mellom 14-25 år. Opplæringsdag for ledertrenerne arrangeres på bestilling. Flere lokallag og kretser i ImF-UNG har brukt programmet. Ta kontakt med oss på post@imf-ung.no for å vite mer.

M4 Ready er utviklet med mål om å forberede morgendagens ledere og potensielle menighetsplantere. M4 Ready er for deg som vil være med å lede, bygge, pionere og multiplisere menigheter og forsamlinger i Norge, eller ser deg selv som en leder i en av våre mange menigheter og forsamlinger. Programmet er lagt opp som en prosess som går over ni måneder.  Ta kontakt med oss på post@imf-ung.no om du vil vite mer.

 

Powered by Cornerstone