Vi utfordret noen av de som jobber i ImF-UNG til å dele noen ord med dere om det som har oppmuntret mest i høst, det de gleder seg mest til i 2015 og hva de gleder seg mest til nå i julen.

Her kommer responsen: 

Hilsen fra teamet vårt:

Da at me har blitt utrulig godt tatt i mot på plassane me har vert. Og at me har sett at det har vert viktig og nødvendig og blitt møtt med ein stor takknemlighet. Og fått kjent på at Gud har brukt oss til å gjer ein forskjell. Pluss alle gode ord og bønn underveis.

Me gleder oss iallfall til å komme tilbake til stedene vi har vært før, og det at vi kan se en utvikling istedenfor å bare reise videre hele tiden. Også håper vi at vi får reise til Finnmark igjen, det ville iallfall vært noe å glede seg til!

Og generelt glede me oss og har forventinger til det Gud vil bruka oss til i 2015.

Selvom vi er glad i å reise og møte nye mennesker, skal det bli godt å bare være hjemme, på ett sted, sammen med familien

Du kan holde kontakten med teamet vårt via facebooksiden deres!

Hilsen fra Bjarte:

Å få lov til å reise rundt på leir og fortelle barna om Jesus, og å se hvor kjekt barna har det på leir. Man er dødstrett når man sitter i bilen på veg hjem etter en leir, men det er en verdens deiligste trøtthet!

Jeg gleder meg til å ta fatt på og se hvordan det går med de to barne og ungdomslederkonferansene som vi skal arrangere i 2015.

God jul til alle dere der ute som står på i barnelag, på leir og ellers for at barna og ungdommene våre skal ha det kjekt og få høre om Jesus!

Hilsen fra Kenneth:

Vi er i gang med satsingen om å nå 450 lag i 2020. I 1982 hadde vi 622 lag. I januar 2014 hadde vi 353 lag. I desember 2014 har vi 376 lag. Dette betyr at trenden foreløpig er snudd. Dette betyr igjen at vi når ut til flere barn og unge med evangeliet! Dette er det som har oppmuntret med mest i 2014.

ImF-UNG skal i 2015 arrangere 2 helt nye lederkonferanser for de som er frivillige ledere i vårt lokale barne- og ungdomsarbeid. En på Bildøy 13-15 mars, og en på Ognatun 23-25 oktober. Dette er nysatsinger som vi har store forventninger til!

Julen er en fantastisk fin tid. Jeg skal prøve å ta helt fri, og kose meg sammen med familie og venner. Håpe du også får nyte denne tiden!

God Jul og Godt Nytt År!