Tirsdag, onsdag og søndag siste uken i januar, hadde vi Barnas uke på Fredheim. Totalt 730 stykker var tilstede i løpet av dagene.

Av Linda Klippen

Tema for Barnas uke i år var «Superhelter».
Vi i komiteen for Barnas uke valgte da ut 3 helter fra Bibelen som vi hadde spesielt lyst til å ha fokus på i løpet av uka: Peter, Paulus og Jesus.

Marit Anmarkrud hadde andakt på tirsdag og onsdag og hun fortalte på en levende og engasjert måte om Peter og Paulus, om at de begge to hadde sviktet Gud og at de trengte å omvendes på nytt til Gud og få nye rene hjerter, Gud ville da bruke dem akkurat slik som de var.

Den største superhelten
Ludvig Bjerkreim hadde andakt på søndagen og fortalte om Jesus som er vår aller største superhelt og det hjerteforholdet som vi kan få lov til å ha til ham.

Hver dag sang vi sangen «Jeg er en superhelt» av Oslo soul children, som passet godt til tema for Barnas uke. Andre fellessanger vi hadde: «Jesus er verdens beste venn» av Gla’ Vox og «Jesus spør om du er tøff nok» av Lisa Børud. Bandet Mess (3 gutter fra 6.-9.klasse) spilte til fellessangene og 7 jenter fra barnelaga var med som forsangere.

Ellers var det god underholdning under hele uka.
«Supermann» dukket opp hver dag i Barnas uke, og han bidro bl.a. med utlodning av fruktkorger, han likte også godt sangen vår «Jeg er en superhelt». Tomi og Dani bidro med humor og trylleshow og tryllekunstneren «Vidello» hadde trylleshow for oss.

Ellers bidro unger fra de ulike barnelaga med både dans og sang hver dag i Barnas uke. På veggene dekorerte vi med mange superhelter som ungene i barnelaga har malt av seg selv på pappruller. Ellers ble det dekorert med masse fargerike ballonger.

Etter ca 1 times program fra scenen solgte vi varm mat, det ble da mulighet for folk til å stoppe igjen og slå av en prat. Barnas uke er et høydepunkt for både små og store på Fredheim.

Barna får være med å forberede uka og delta med ulike innslag noe de synes er veldig stas.Lederne i de ulike barnelaga syns også det er kjekt å få gjøre noe større sammen, vi får være kreative sammen og får være med å gi det viktigste videre til både barna og familiene deres.

Vi håper at alle som kom, sitter igjen med gode minner fra Barnas uke og at hver enkelt får ha et hjerteforhold til Jesus som er vår aller største superhelt og beste venn.