Av David Pletten Aasgard – Sambåndet

– Vi er kjempeglad for julegaven, sier Torunn Haraldsen, redaktør for Superblink.

GODT SAMARBEID

Superblink er en populær medieklubb med mellom 3000 og 3500 medlemmer. Medieklubben gir ut ni blader i året, i tillegg til tre CD-er og en nettside med mange spill, konkurranser og andre artige utfordringer for målgruppen, som er barn mellom 6 og 13 år. Nå skal de pusse opp nettsidene til Superblink

– Det ImF-Ung kommer med nå er kjempebra, det kommer godt med i arbeidet med «Nye Superblink». Det bekrefter bare samarbeidet vårt ytterligere, når de kan støtte oss på denne måten, sier Haraldsen.

Leder av ImF-Ung, Kenneth Foss, kan fortelle om et langt samarbeid med både NLM Ung og Superblink, og mente det var på sin plass med en liten julegave.

– ImF-Ung er med som utgiver av Superblink, men har ikke noe økonomisk ansvar. Vi har hatt et godt år økonomisk, og tenkte derfor at vi ville gi et bidrag til relanseringen av de nye nettsidene, sier Foss til Sambåndet.

Kenneth Foss kan fortelle at de allerede har flere samarbeidsavtaler, en med NLM Ung om UL, og en med moderorganisasjonen Indremisjonsforbundet. Nå ser han ikke bort fra en mer forpliktende avtale med Superblink i framtiden.

– Vi driver allerede i dag PR for Superblink på leirene våre, mot at vi får være med i redaksjonsrådet og stiller med ressurser til arbeidet deres, sier Foss. Superblink drives av NLM Ung og Norea mediemisjon.

SMARTTELEFONER OG NETTBRETT

Torunn Haraldsen - Redaktør i Superblink
Torunn Haraldsen – Redaktør i Superblink

Torunn Haraldsen forteller at «Nye Superblink» skal ha mer vekt på trosopplæring, og har åpnet sidene mer, med smakebiter, for ikke-medlemmer.

–Viktigheten av å ha en bra nettside er essensielt. Ungdommen er vant med gode tekniske løsninger fra andre nettsider, derfor må vi forbedre oss. Det blir mer satsing på blant annet film. Vi legger også opp til en løsning for smarttelefoner og nettbrett. Vi vil ha flere spill, spørsmål og svar, og konkurranser, sier Haraldsen, som gleder seg til de nye sidene kommer på plass, fra 3. mars 2014.