Lørdag kveld er det Bergens Indremisjon som er arena. Etter ungdomsmøtet, ca 2200, stiller Pareli til konsert. Dagen etter deltar de i Håtta du Songjen i Ostereidet kyrkje kl 1700.

– Gruppen Pareli møttes på Kongshaug Musikkgymnas, hvor tre var elever og to var lærere. De spiller hovedsakelig salmer og bedehussanger fra det rikholdige utvalget som finnes i norsk kirke- og bedehuskultur. Både gamle og nye salmer får sin rettmessige plass som et forkynnende evangelium og presenteres i smakfulle arrangementer som passer for et bredt publikum, skriver Pareli i sin pressemelding. 

Frontfigur, Arne Pareli Pedersen kommer opprinnelig fra Harstad. Han studerer nå sang hos Harald Bjørkøy ved Griegakademiet i  Bergen. Allerede som 15-åring ga han ut sitt første album med salmer og bedehussanger. Han har vokst opp med dette repertoaret og formidler det med troverdighet og innlevelse.

LES MERGuttedrømmen ble virkelighet

Arne Pareli Pedersen er også ansatt i en deltidsstilling som sangevangelist i Indremisjonsforbundet der han blant annet har turnert sammen med Marit & Irene.

– Pareli er et flott tilbud med høy musikalsk kvalitet. De kommuniserer godt med bred aldersgruppe, og de  har stort fokus på forkynnelsen i sangen, sier Aud Karin Kjølvik i ImF.

Hun forteller også at de tidligere har deltatt både på NLMs generalforsamling og ImFs Sommerstevne i Lyngdal.

– Mottakelsen har vært veldig god begge plasser.