Landsmøte 2023

  1. Hjem
  2. Landsmøte 2023

ImF-UNG inviterer lokallagsledere, frivillige i kretsarbeidet og andre til ImF-UNGs landsmøte onsdag 26. april. Få med deg inspirerende seminarer, og vær med på å sette retning for ImF-UNGs arbeid for barn og unge. 

Landsmøtet 2023 skal være på Clarion hotell på Flesland i Bergen. Kom fra kl. 10.00 og få med deg inspirerende seminarer og gratis lunsj kl. 11.30. Selve landsmøtet er kl. 17.00-19.00 inkl. gratis servering.

På landsmøtet for ImF-UNG skal det velges nytt styre for den neste toårsperioden, legges frem toårsmelding og regnskap, og vi skal snakke sammen om hvordan vi kan realisere ImF-UNGs visjon, strategi og mål fram mot 2025. Du får også bruke tid sammen med andre som er opptatt av det samme som deg. Du, og flere med deg, kan møte som utsendinger (stemmerett) fra lokallag eller barne- og ungdomsråd i krets, eller være tilhører.

Påmelding til landsmøtet skjer via checkin.no: Påmelding Landsmøte 2023

På denne siden vil det etter hvert komme saksliste og detaljert program. Påmeldte deltakere vil også få info på e-post. Følg med. Varmt velkommen til ImF-UNGs landsmøte 2023. Vi håper du kommer.