Karianne Hatlevik, Asle Håskjold Steinbru og Mari Narvestad Svestad er klar for å reise i team!
Karianne Hatlevik, Asle Håskjold Steinbru og Mari Narvestad Svestad er klar for å reise i team!

ImF-Ung har fått tre engasjerte T2-studenter som er klare for team fra høsten av

Av David Pletten Aasgard – Sambåndet

Det er god stemning mellom de tre førsteårsstudentene Karianne Hatlevik (musikk), Asle Håskjold Steinbru (Krik) og Mari Narvestad Svestad (Krik), som alle er klar for T2 – og praksisplass i ImF-Ung.

Et år i misjonen

– Jeg visste at dette var et år jeg ville bruke på noe i misjonen, enten som ettåring eller T2-student, sier Hatlevik. Hun hadde bestemt seg for team allerede i november. Steinbru var også tidlig ute med visjonen om teamarbeid og hadde allerede bestemt seg på høsten, rett etter skolestart.
– Jeg har lyst til å treffe ungdom og snakke med dem om Jesus, sier han til Sambåndet.

Overbevist

Mari Narvestad Svestad var den siste som sluttet seg til teamet, hun bestemte seg ikke før i mars da skolen var på utreisedager.

– Asle og jeg var på gruppe sammen og reiste på skolebesøk, og da begynte han å overbevise meg om at team var det rette. Jeg hadde egentlig ingen planer om å gå på T2, men da jeg bestemte meg for teamarbeid, fikk jeg en ro over meg, kan Svestad fortelle.

Ut på tur…

De tre ungdommene gleder seg til et år i team for ImF-Ung, men ingen vet helt hva som venter dem.
– Jeg håper vi får sove hos koselige bedehusfolk, sier Hatlevik smilende.

– Vi skal nok på en del leirer og skolebesøk sier Asle Håskjold Steinbru, som gleder seg til spesielt ett punkt på programmet: tur til Finnmark.

– Ja, jeg er veldig glad for det. Da blir det mulig å treffe kjæresten, som skal jobbe som ungdomsarbeider i Finnmark Indremisjon neste år.

Be for teamet

Karianne Hatlevik har et ønske om å jobbe i misjonen og er glad for å kunne teste det ut ett år. Hun oppfordrer også Sambåndets lesere til å be for teamet som skal reise land og strand rundt det kommende året.

– Og så blir det sykt digg med egen bil, sier hun.

deleknapp

1 kommentar.