Her finner du en oversikt over de som jobber i ImF-UNG fra august 2013.
Noen av de som har jobbet noen år i ImF-UNG, gir seg til sommeren eller går ut i permisjon. Det er alltid kjedelig når gode medarbeidere gir seg. Men slik er det også i misjonen. Denne våren har det vært brukt mye tid på å rekruttere inn nye gode medarbeidere. Og det har vi lykkes med!

I alt kristent arbeid er vi avhengig og bønn.
Dette trenger vi å minne hverandre på. Jeg vet mange har sin egen bønneliste. Jeg er så heldig å få lov å stå på flere slike lister. Tenk at jeg har noen hver dag som ber for meg og den tjenesten jeg får lov å stå i! Det er intet mindre enn fantastisk.

Har du plass til flere på bønnelisten din?
Jeg håper det! Også ansatte i ImF-UNG trenger forbønn. Både de som har jobbet noen år, men også de som er nye. Noter gjerne ned navnene på de som jobber i ImF-UNG å ta dem inn på listen din. Eller du kan ta var på disse sidene i Sambåndet slik at du husker på oss.

Kenneth Foss
Daglig leder, ImF-UNG