Har du ikke fått sendt inn årsrapport og medlemsliste for 2018 til ImF-UNG? Fortvil ikke, du har fortsatt mulighet til å sende inn både årsrapport og medlemsliste, og søke om frifond-midler til ditt barne- eller ungdomslag.

Mange har slitt med å registrere årsrapport og medlemsliste i det nye elektroniske medlemssystemet, som vi tok i bruk denne våren. Systemet er dessverre ikke så brukervennlig som vi så for oss. Vi beklager at flere av dere ikke har fått levert årsrapport og medlemslister på grunn av problemer med innlogging og registrering i det nettbaserte medlemssystemet. Vi jobber for at medlemsregisteret skal bli enklere å bruke fra neste år.

Vi ønsker nå å gi barne- og ungdomslag, som ikke har fått sendt inn årsrapport og medlemsliste til oss enda, mulighet til å sende oss dette på papir per post eller e-post (skjema må signeres og skannes og sendes som vedlegg). Siste frist for innlevering er 15. august 2019. Ta kontakt med oss om du ønsker å benytte deg av denne muligheten, så sender vi deg nødvendige skjema og informasjon.
E-post: post@imf-ung.no
Tlf: 56 31 42 40 (tirsdag-torsdag)

Takk til alle dere som har lagt inn medlemmer og årsrapport elektronisk. Vi jobber nå med å kontrollere opplysningene som er sendt inn til oss, og vi etterspør det som eventuelt mangler. Alle som har levert årsrapport og medlemsliste, vil bli kontaktet per e-post i løpet av sommeren.