framnes-til-kenya-e1473834612998

Fredag reiser to elever fra Framnes kristne vidaregåande skule til Kenya for å se nærmere på årets misjonsprosjekt. Dette skoleåret går pengene til bygging av et nytt barnehjem ved byen Voi sør-øst i Kenya.

Av: Steinar Kristiansen (NSP Aid) og Sambåndet-redaksjonen.

– Jeg tror at denne turen kommer til å bli full av nye, sterke inntrykk, men også svært lærerik, inspirerende og ikke minst moro, sier prosjektleder Markus Andersland (18 år i november), mens nestleder Synne Anmarkrud Vigane (18) visualiserer hva som venter dem:

– Jeg har aldri vært på en liknende tur før, så jeg tror det blir mange opplevelsesrike og lærerike dager som vil gi mange sterke inntrykk. Det jeg kanskje gleder meg aller mest til, er å møte nye folk med en helt annen bakgrunn og kultur.

Les mer på Sambåndet