– For en fantastisk helg og for noen fantastiske folk!!
Gud er stor! Dette var en av tilbakemeldingene man kunne lese på Indremisjonssamskipnaden sine Facebooksider da Pit Stop på Leirvik var vel i mål. – Vi er veldig godt fornøyd både med oppmøtet og innholdet på møtene, sier ungdomssekretær Marit H. Ådnanes.

Engasjerte ungdommer 
Bortimot 130 ungdommer fant vegen til kveldsmøtene og opptil hundre ungdommer tok seg tid til bibeltimer på dagtid. Det er flere enn fjorårets Pit Stop samlet. Årets PitStop var det andre i rekken på Leirvik. – Vi er veldig bra fornøyd. Vi har engasjerte ungdommer som drar dette selv.

Det er flott 
Nå hadde de ett år mer erfaring, så i år fløt ting enda bedre, forteller Marit. – Vi hevet nivået noe fra i fjor. Budsjettet var større, vi hadde seminar med Rune Larsen og konsert med Gospel Bergen. I tillegg hadde vi god hjelp fra en lovsangsgruppe fra Betlehem i Bergen som hadde ansvar for sang og musikk, sier Marit, som allerede er i gang med å planlegge neste års PitStop. – Ja, det blir nytt Pit Stop neste høst, lover hun.

Elsket 
Helga etter var det Blindheim på Sunnmøre som var vertskap. Arrangøren anslår at mer enn 300 ungdommer var innom dørene i løpet av helga. – Jeg er veldig fornøyd med at vi klarte å samle så mange folk på en så liten plass. Det er tross alt Sunnmøre – ikke verdens navle, sier ungdomsleder Eivind Landro med et smil. – Ellers er jeg bra fornøyd med den totale pakken vi leverte. Innholdet passer både for dem som har holdt på en stund og for dem som er noe ferskere i tjenesten, forklarer han. Tema på Sunnmøre var det samme som på Stord: Elsket – Mens fjorårets tema var Etterfølge, ga årets tema grobunn for et mer basic fokus. Dette ble formidlet gjennom møter som omhandlet Guds kjærlighet til oss, disippelskap og det å elske hverandre.

Fellesmøte 
Siste stopp for Pit Stop denne høsten var på Nærbø. – Vi kunne vært noe flere deltakere på det jevne, men de som var her opplevde en veldig flott helg. Men lørdagskvelden hadde vi veldig mye folk, sier Kari Helen Reime – T2-student med praksis i ImF Rogaland. Hun er godt fornøyd med helgen, sånn alt i alt. – Ja, jeg opplevde mye flott og utfordrende forkynnelse og tilbakemeldingen fra ungdommene er den samme, sier hun og trekker fram avslutningen søndag formiddag som et høydepunkt. – I år hadde vi fellesmøte sammen med forsamlingen på Nærbø. Det var en veldig flott opplevelse for alle.