vinnere-salomo-2014

Lørdag 26.april ble årets salomofinale holdt i Molde bedehus, og årets to vinnere ble kåret.

Salomokonkurransen er ImF-UNG sin egen bibelkonkurranse.

Deltakerlagene i årets finale var som følger:

I 5.-7.klasse-gruppen:

  • Norheimsund Maks-klubb
  • MoBibel-agentene LAG C
  • MoBibel-agentene LAG D

I 8.-10.klasse-gruppen:

  • Danielsen Osterøy LAG 2
  • Jeapas Romsdal
  • Namsos Bibelgruppe LAG A

Bibelteksten til årets finale var Jakobs brev

Ca 50 % av spørsmålene i finalen var fra denne teksten, og 50 % var generelle bibelspørsmål.

And the winner is…

I 5.-7.klasse-gruppen var det MoBibel-agentene LAG C som strakk det lengste strået, etter en jevn batalje, mens i 8.-10.klasse-gruppen dro Namsos Bibelgruppe LAG A i land en forholdsvis suveren seier.

God opplevelser

Finalen ble altså holdt på Molde bedehus lørdag kveld, etter at deltakerne hadde fått oppleve Molde by på sitt vakreste tidligere på dag. Etter innsjekk på Thon hotell og lunsj på Egon, gikk turen opp til Varden, der det vakre vårværet gjorde at utsikten var framifrå, og vel så det.

Inn i fjellet

Videre gikk turen til Bergtatt Opplevelser på Eide, ca 30 min kjøring fra Molde, der vi fikk være med på ein guidet tur rundt i grottene og tunnellsystemene..og vi fikk tappe vårt eget kildevann rett fra fjellet ☺

På Molde bedehus startet vi med tacomiddag kl 18.00, før finalene begynte kl 19.00. Først hadde 5.-7.klasse sin finale, så 8.-10-klasse til slutt. Etter premieutdeling, heder og ære var det «afterparty» nede i kjelleren med is, kaffe, snop og annen servering.

Kokkekamp

Søndag formiddag var det frokost på hotellet kl 09.00, før vi reiste til Julsundet skole og hadde kokkekamp ☺ Her fikk de lagene som ikke vant kvelden før sjansen til å revansjere seg litt, og Jeapas Romsdal og MoBibel-agentene LAG D grep sjansen begjærlig.

Takk for i år

Etter kokkekampen reiste vi hver til vårt, og salomokonkurransen var over for denne gang. Ca 50 lag var påmeldt denne gangen, og det er veldig bra, men det er plass til mange flere, så hvis du eller andre kjenner barn og ungdom som kunne hatt det kjekt med å konkurrere i bibelspørsmål, så er det bare å hive seg rundt og melde seg på til neste år! Invitasjon blir sendt ut i løpet av august ☺

Hilsen fra Bjarte Vesetvik, Salomokonsulent ImF-Ung 

NB: Flere bildet ser du på facebooksiden vår