Av Kenneth Foss

På programmet
Fra 2.-29. juli har vi ansvar for Kids Camp og Ungdomscampen på Lyngdal Bibelcamp (inkludert Sommerstevnet), og 31. juli til 5. august er det UL i Kongeparken der vi er med som medarrangør sammen med NLM Ung.

Vi gleder oss veldig, og håper så mange som mulig blir med på disse samlingene.

Pause
Det meste av lagsarbeidet ligger nede om sommeren. Det kan være godt – ikke minst for lederne i dette arbeidet – å ta seg en velfortjent ferie. Sommeren er tid for hvile og for å lade batteriene til en ny høst. Mange gjør dette ved å delta på kristne leirer, bibelcamper, festivaler osv. Også denne sommeren er det veldig mye å velge mellom av kristne arrangement både for små og store.

Ferie med Jesus?
Vi vil anbefale enda flere til å legge deler av ferien til et slikt arrangement. ImF-UNG sine arrangement denne sommeren er forskjellige på mange vis, men felles for dem er at vi ønsker å gjøre Jesus kjent for de barn og unge som kommer dit. De som kommer er veldig forskjellige. Vi ønsker at hver enkelt med det utgangspunkt de har sammen med gode ledere skal bli bedre kjent med Jesus.

Ønsker du å vite mer om arrangementene denne sommeren, eller finne ut mer om ImF-UNG kan du sjekke kallenderen vår på imf-ung.no.

VELKOMMEN!