Gode pakketilbud
Nå kan du kjøpe Dagens preik, et hefte med andakter for en hel måned, med ungdom som målgruppe.

ImF-UNGs forkynnere
Fire av ImF-UNGs forkynnere har delt måneden mellom seg. Dette er Kenneth Foss, Kjetil Fyllingen, Vegard Soltveit og Stine Mari Brynestad Våge.

Heftet er på 40 sider med fullt fargetrykk. Hver andakt er på en side. I tillegg til selve bibelteksten og tanker omkring denne, er her forslag til videre bibellesing og ting man bør tenke videre på.

Noen andakter har også forslag til nettsider der man kan lese mer om de aktuelle tema. Noen dager kan man også ved hjelp av en QR-kode gå direkte inn og se en videoandakt på preik-TV, som er ImF-UNGs egen satsing.

Del ut?
Vårt ønske er at denne boken kan bli kjøpt inn av våre skoler, kretser, lokale ungdomslag osv, og bli delt ut til mange unge. Utsalgsprisen i butikk vil være 30 kroner, dette er svært billig for en slik bok, men kjøpt i pakker vil prisen være mye lavere.

Her er tilbudene:

  • 25 bøker: kr. 375,- 
  • 50 bøker: kr. 600,- 
  • 100 bøker: kr. 1000,- 
  • 200 bøker: kr. 1800,- (Flere enn 200 bøker, kr. 9- pr. stk.) 

Porto?
Selv om eventuell porto kommer i tillegg, mener vi selv at dette er svært gode tilbud, og en ypperlig måte å få spre evangeliet på. Bor du i nærheten av Bildøy, kan du jo komme innom kontoret å hente bøkene der! 

Boken inneholder stoff som passer både for ungdommer som har en kristen bekjennelse og de som ikke har det.

Pakkene kan kun kjøpes direkte fra forlaget.

Bestill på forlaget@sambaandet.no eller 56 31 42 40.