Fra Sambåndet

Fremtiden
– Dette handler om bibelskolens framtid, sier Ingebrigt S. Sørfonn.

Utfordringer
Store utfordringer venter Bildøy Bibelskole. Tretti års daglig bruk setter nå tydelige spor. Det har gitt et ventende vedlikeholdsbehov på inntil 16 millioner, som Sambåndet skrev om i forrige nummer.

Boligsalg 
Nå har Indremisjonsforbundet som eier startet første del av redningsarbeidet. Inntektene som kom etter salget av rektorboligen for noen år tilbake, skal tilbake til skolen. – Det vil være svært naturlig for oss å føre denne gevinsten tilbake til bibelskolen, sier økonomileder i ImF, Ingebrigt S. Sørfonn. Han vil nå legge dette fram for neste møte i Forbundsstyret og håper han da kan stille med et beløpet på 2,5 – 3 millioner kroner for å berge bygningsmassen. –

Åndelig?
Det kan høres lite åndelig ut å gi penger til et bygg, men dette er mer enn et bygg. Bygget er et verktøy som har gitt hundrevis av unge mennesker verdifull ballast med seg for liv og evighet, sier Sørfonn.

– Se og kjenn 
Dette understrekes av rektor Roald Kvam. – Ta en tur innom nettsiden vår på Bildoy.tv. Ta deg tid til å høre noen av vitnesbyrdene som ligger der fra studentene våre. Det er dette Bibelskolen handler om, unge mennesker som blir utrustet til et liv som skal leves – ikke bare hjelp til å overleve, sier Kvam. Nå vil han og skolen starte en jobb for å reise flere av de midlene som trengs.

Innsamling
Innsamling er et stikkord. Det blir en hard jobb, men nødvendig jobb. – Det handler om mennesker. Unge mennesker som skal ha et sted som Bildøy som kan sette spor for livet, sier Kvam. Framtid. Økonomileder Sørfonn er glad for å kunne stå skulder ved skulder med Bibelskolen i dette.

Balanse
For det handler om mer enn budsjett i balanse. – Situasjonen er nå såpass alvorlig at det til syvende å sist handler om bibelskolens framtid. Dersom ikke bygget kan holde en viss standard, vil det heller ikke være mulig å drive skolen på den måten som er gjort. Så alvorlig er dette, sier Sørfonn.

– – –

HVORDAN GI?

  1. Bli FAST GIVER 
    Last ned fastgiverdokument her, eller ring 56 316 316 / send e-post til post@bildoybibelskole.no, så får du avtalegiroen tilsendt!
     
  2. Betal inn enkeltbeløp til kontonummer 8220 02 80365