Leir

Leir

Leirarbeidet

Leir er en viktig del av arbeidet i kretsene til ImF.
Vi i ImF-UNG er med og bidrar med barne- og ungdomsforkynnere til en del av leirene.

Hva er leir?
Leir er når mange barn og unge fra forskjellige steder kommer sammen noen dager på et leirsted.

Hvorfor arrangeres leir?
Hovedmålet for leirene er at deltakerne skal bli bedre kjent med Bibelen og med Jesus. Det er også god mulighet til å bli kjent med nye venner på leir.

Hvordan foregår en leir?
En leir begynner ofte med kvelds og bli-kjent-samling den første kvelden. Deltakerne bor sammen to, tre eller fire på rom (varierer fra leirplass til leirplass). Noen kommer sammen med en eller flere venner og vil gjerne bo på samme rom. Andre kjenner kanskje ingen, men kommer da på rom med noen som de blir gode venner med i løpet av leiren.

Fokus på Bibelen
På formiddagene er det samlinger med bibelundervisning. Da forteller en voksen fra Bibelen, vi synger sammen, prater sammen og opplever spennende fortellinger fra Bibelen.

Aktiviteter på leir
Det er mye annet spennende som skjer på leir. Det er tid til artige aktiviteter både ute og inne. Fotball, innebandy, volleyball, bordtennis, kano, airhockey, trampoline, badestrand, stylter, hoppetau, spill, leirfest, god mat og MYE, MYE mer.

(Aktivitetene varierer fra leirsted til leirsted!)

Trygt på leir
På leirene er det alltid mange ledere. Både voksne og unge hjelpeledere som er med for å ha det gøy sammen med deltakerne.

Her kan du reise på leir:

 

Powered by Cornerstone