Andreas Evensen
Andreas Evensen

Andreas Evensen er Barne- og ungdomsleder i Midthordland

De ulike lagene jeg har vært en del av har hatt stor betydning for meg, hver på sin måte.

Barnelag

Da jeg var liten var foreldrene mine engasjert i lokalt barne- og ungdomsarbeid og jeg var med i et barnelag fordi min mor var leder. Jeg husker ikke så mye av dette, men gjennom mine foreldre sitt eksempel har jeg forstått at det er viktig å forkynne evangeliet til barn og ungdom.

Bibelgruppe

Da jeg var rundt 10 år ble jeg med i en bibelgruppe sammen med jevnaldrende gutter. Vi møttes hjemme hos en av guttene, hadde en matøkt og gikk gjennom et tema sammen med en voksen leder.

Jeg kan ikke huske at jeg responderte så veldig mye (for å si det mildt) på det lederen gikk gjennom, men jeg fikk uansett mye kunnskap fra Bibelen som jeg har fått hjelp av senere i livet.

YA i Betlehem

Da jeg ble tenåring begynte jeg i tenårings-arbeidet YA i Betlehem i Bergen. Her kom jeg inn i et større kristent miljø, fikk nye venner, begynte å forstå litt mer av hvem Jesus er og så fikk jeg prøve meg på lederoppgaver i et trygt miljø.